Hvorfor velge oss?

Vi er dedikerte, kreative og motiverte til å løse dine problemer.

Om oss

Siden vi startet i 2016 har vi hjulpet mange bedrifter med nye moderne nettsider, som er enkle å bruke. Vi er ett enkelmansforetak som hjelper både store og små bedrifter med nettsider, enten du trenger en ny eller vil ha en oppussing.

Trenger du kun en hobbyside hvor du selger ting på nettet, eller ser etter noe mer profesjonelt, så er Vintr Design det rette valget.

Våre verdier

Vi har 3 verdier vi står for, kvalitet, mål og lidenskap. 

Kvalitet

Vi har ett mål å lage en moderne nettsider for din bedrift. Nettsider er ofte hvor kundene først blir eksponert for bedriften, og det er viktig å gi kundene en lett måte å navigere å finne det de er ute etter. En god designet nettside gir bedriften din mer tillit til kunden.

Mål

Vi har ett mål å lage en moderne nettsider for din bedrift. Nettsider er ofte hvor kundene først blir eksponert for bedriften, og det er viktig å gi kundene en lett måte å navigere å finne det de er ute etter. 

Lidenskap

Vi er en svært motiverte til å møte din bedrifts behov og er interessert i å gi en god og rask service. Vi har en genuin lidenskap med det vi driver med. Vi kommer med løsninger som kan forbedre din bedrift og gjøre hverdagen enklere.

Hvem er vi?

Henrik Pedersen

La oss jobbe sammen

Fortell oss om ditt prosjekt.