Hva vi tilbyr?

En stressfri prosess som sikrer deg en responsiv nettside som skiller seg ut.

Våre tjenester

Vi tilbyr mange tjenester som vil gjøre gjøre prosessen å få opp nettsiden stressfri. Overlat det tekniske til oss, og len deg tilbake!

Webhotell og Domene

Vi setter opp webhotell og gjør alt det tekniske så du slipper å tenke på det. Vi velger alltid ut det beste webhotellet som passer din bedrift best.

Har du allerede ett domene, eller har du noen ideer på det? Vi setter opp eller knytter ditt domene mot ett webhotell for deg.

Responsivt og Brukervennlig

Alle våre designs er 100% responsive ovenfor alle skjermtyper, som tablets, mobiltelefoner og pcer. Dine kunder vil alltid få den beste opplevelsen.

Vi bruker WordPress som grunnlag i våre designs. Noe som gir en sikker side med mange funksjoner som er lett å bruke, selv uten web kunnskap.

SEO og Support

Vi passer på at nettsiden din opprettholder en god søkbarhet i google og andre søkemotorer. Vi legger til søkeord og optimaliserer siden for Google.

Hos oss får du alltid 24/7 support, om det er noe du lurer på hjelper vi gjerne og får løst dine problemer. Vi holder også nettsiden din oppdatert og sikker for fremtiden.